Valokuvauksen perusteet 19.-20.8.2017!

Jopka ry järjestää jälleen suositun valokuvauksen perusteet -kurssin!

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse välttämättä järjestelmäkameraa, kunhan kamerassa on manuaaliset kuvausasetukset: P A S M (Canon: P Tv Av M). Kurssin vetäjällä on yksi järjestelmäkamera, jota voi tarvittaessa lainata. Mikäli haluat lainata kameraa, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Ensimmäinen varaaja saa kameran käyttöoikeuden.

Kurssi on suunnattu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille. Ensisijaisesti kurssilla käydään läpi asiat digitaalisen valokuvauksen näkökulmasta painottuen perusteisiin. Tavoitteena on saada varmuutta oman kameran hallintaan ja kuvaamiseen.

Ajankohta:
19.-20.8.2017 (la-su), molemmat päivät klo 10-16. Ilmoittautuminen 13.8. mennessä.

Paikka:
Kurssi pidetään seuran studiolla ja sen ympäristössä, Kortepohjan ylioppilaskylän E-talossa, osoitteessa Taitoniekantie 9

Hinta:
40 eur jäsenet / 50 eur muut (kts. alta jäseneksi liittyminen)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset ja mahdolliset lisätiedustelut kurssista sähköpostitse kurssivastaavalle: kuskelin@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä oletko seuramme jäsen.

Kurssimaksu on jäseniltä 40 euroa ja ei-jäseniltä 50 euroa. Maksua koskeva ilmoitus lähetetään sähköpostilla varmistusviestin yhteydessä. Kurssia ennen voi liittyä seuran jäseneksi, tällöin jäsenmaksu (5€) suoritetaan erikseen seuran tilille eikä kurssimaksun yhteydessä. (ks. lisää jäseneksi liittymisestä etusivulta)

Sisältö:

LAUANTAI

Kamera & objektiivit

Kuvaaminen kameralla

SUNNUNTAI

Digitaalinen kuva

Valo

Tervetuloa!