2.-3.9.2017!Perusteita pidemmälle - kuvan sommittelu ja kerronta

Kurssilla perehdytään peruskameratekniikan sijaan kuvan tekemiseen tutustumalla yleisiin sommittelun periaatteisiin ja miten kuvaa luetaan. Viikonlopun aikana luvassa kuvausharjoituksia ja kuva-analyysiä esimerkkikuvien avulla sekä ryhmässä. Kurssi soveltuu valokuvauksen peruskurssin käyneille tai valokuvauksen perustekniikat hallitseville harrastajille tai aloitteleville harrastajille.

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse välttämättä järjestelmäkameraa, kunhan kamerassa on manuaaliset kuvausasetukset: P A S M (Canon: P Tv Av M). Kurssin vetäjällä on yksi järjestelmäkamera, jota voi tarvittaessa lainata. Mikäli haluat lainata kameraa, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Ensimmäinen varaaja saa kameran käyttöoikeuden.

AIKA: 2.-3.9.2017.

HINTA: Seuran jäsenille* 40€ ja seuran ulkopuolisille 50€!

Ilmoittautumiset ja mahdolliset lisätiedustelut kurssista sähköpostitse kurssivastaavalle: kuskelin (at) gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä oletko seuramme jäsen.

Kurssimaksu on jäseniltä 40 euroa ja ei-jäseniltä 50 euroa. Maksua koskeva ilmoitus lähetetään sähköpostilla varmistusviestin yhteydessä. Kurssia ennen voi liittyä seuran jäseneksi, tällöin jäsenmaksu suoritetaan erikseen seuran tilille eikä kurssimaksun yhteydessä.

*Ilmoittautumalla seuran jäseneksi sinulla on myös mahdollisuus vuokrata seuran valokuvaustudiota käyttöösi edulliseen hintaan sekä päästä käyttämään seuran Spyder-näytönkalibrointilaitetta.

Tervetuloa!


Takaisin etusivulle!